ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ
ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΕ

Δραστηριοποιούμαστε στην εμπορία προσεχτικά επιλεγμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και τη σωστή συντήρησή τους.

Παρέχουμε τεκμηριωμένη και ορθή πληροφόρηση γύρω από αυτά, μέσω του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού μας.

Πιστοί στις αξίες μας για εξυπηρέτηση των αναγκών σας, διασφαλίζουμε την εξαιρετική τους κατάσταση, έτσι ώστε τα αυτοκίνητα να είναι εξίσου ποιοτικά και ασφαλή, σαν καινούρια.

Στην επιχείρηση μας θα βρείτε επιλεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα μόνο ελληνικής αντιπροσωπείας, τα οποία παραδίδονται με ολική εγγύηση καλής λειτουργίας.

Καθένα από τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα έχει περάσει όλους τους απαραίτητους μηχανικούς και ποιοτικούς ελέγχους, έχει πλήρες ιστορικό συντήρησης, δεν χρειάζεται αντικατάσταση ελαστικών, προκειμένου να σας ταξιδέψει όπου επιθυμείτε, με ασφάλεια και προστασία.

Όλα μας τα αυτοκίνητα παραδίδονται με το ετήσιο service τους ολοκληρωμένο, έτσι ώστε ο αγοραστής να μην χρειαστεί περαιτέρω συντήρηση για έναν ολόκληρο χρόνο.

Ενώ δεν υπάρχει κρατική ενίσχυση για την απόσυρση παλαιού αυτοκινήτου και την ταυτόχρονη αγορά ενός μεταχειρισμένου, η επιχείρησή μας προσφέρει «όφελος απόσυρσης».
Επιλέγοντας ένα αυτοκίνητο από την γκάμα των μεταχειρισμένων μας κερδίζετε μείωση τιμής και ταυτόχρονα σας απαλλάσσουμε από τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες οριστικής διαγραφής και διάλυσης.
Συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένα από το κράτος διαλυτήρια και έτσι διασφαλίζεται περιβαλλοντική προστασία και νόμιμες διαδικασίες.

Χρησιμοποιώντας δυνατότητα χρηματοδότησης σας παρέχουμε συμφέρουσες τραπεζικές συμφωνίες που φέρνουν την απόκτηση του αυτοκινήτου της επιθυμίας σας πιο κοντά.

Σε όλα μας τα αυτοκίνητα έχει πραγματοποιηθεί βιολογικός καθαρισμός. Επιπρόσθετα, πριν την παράδοση του αυτοκινήτου στον νέο του ιδιοκτήτη, γίνεται απολύμανση εκ νέου της καμπίνας του.

Αποκτήστε τώρα το επόμενο «καινούριο» σας μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με μοναδικά προνόμια, ανάμεσα στα εμπορικότερα μοντέλα της αγοράς.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, προκειμένου να βρείτε το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Για να εξερευνήσετε την γκάμα των μεταχειρισμένων μας αυτοκινήτων, ακολουθήστε των παρακάτω σύνδεσμο.

Αν θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με αυτά, συμπληρώστε την φόρμα.

Εξερευνήστε

Μεταχειρισμένα

Charontakis Cars Logo
Αυτοκίνητα Χαροντάκης
Λεωφ. Σούδας 245, Χανιά
Κρήτη - Ελλάδα
Τηλ : +30 2821096026
Email: info@charontakis.gr