ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

ΧΑΡΟΝΤΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Σαν μέλος του επίσημου δικτύου της Σφακιανάκης ΑΕΒΕ από το 1986, αντιπροσωπεύουμε τη Μάρκα της Suzuki στο νομό Χανίων. Είμαστε από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους συνεργάτες του επίσημου δικτύου. Αυτό τιμά ιδιαίτερα τον τόπο μας αλλά και δίνει αίσθημα ευθύνης και αξιοπιστίας απέναντι στους υποψήφιους πελάτες μας και αυτούς που μας προτιμούν για πολλά χρόνια.

Για να εξερευνήσετε την γκάμα των καινούριων αυτοκινήτων Suzuki και να κλείσετε ραντεβού για test drive ακολουθήστε των παρακάτω σύνδεσμο.

Αν γνωρίζετε το μοντέλο που σας ενδιαφέρει και θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας συμπληρώστε την φόρμα.H ΧΑΡΟΝΤΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ σέβεται και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα φροντίζοντας να σας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Αν επιθυμείτε να κρατήσετε την επαφή με την ΧΑΡΟΝΤΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, συμπληρώστε τις παρακάτω επιλογές.


Δηλώνω ότι έχω ενημερωθεί για τους όρους της επεξεργασίας των προσωπικών μου δεδομένων κατά τις επιταγές του Κανονισμού ΕΕ (2016/679). Για να δείτε την ενημέρωση της εταιρείας μας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, πατήστε εδώ.

Τέλος, δηλώνω ότι γνωρίζω ότι δικαιούμαι οποτεδήποτε να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση μου ή να γνωστοποιήσω οποιαδήποτε αλλαγή στα προσωπικά μου δεδομένα ή να ασκήσω οποιοδήποτε άλλο από τα δικαιώματα που μου παρέχει ο Κανονισμός ΕΕ (2016/679), ενημερώνοντας σχετικά την ΧΑΡΟΝΤΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, η οποία εδρεύει Χανιά, οδός Λεωφ. Σούδας 245, ΤΚ 73100, επικοινωνώντας μαζί της τηλεφωνικά στο: 2821096026.

* Υποχρεωτικά πεδία.
Charontakis Cars Logo
Αυτοκίνητα Χαροντάκης
Λεωφ. Σούδας 245, Χανιά
Κρήτη - Ελλάδα
Τηλ : +30 2821096026
Email: info@charontakis.gr