ΕΛΑΦΡΩΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ
ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΕ

Στην κατηγορία Charontakis Executive Cars θα βρείτε ελαφρώς μεταχειρισμένα, «σχεδόν καινούρια» αυτοκίνητα που παρέχουν όλα τα προνόμια ενός καινούριου.

Στόχος μας είναι να εκπληρώσουμε όλες τις προσδοκίες ενός δυνητικού αγοραστή παρέχοντας πλήρη προστασία αξίας, εγγύησης, χρηματοδότησης και προέλευσης.

Ηλικία

Τα αυτοκίνητα που εντάσσονται στην κατηγορία αυτή είναι από 2 μηνών έως 2 ετών, με περιορισμένο αριθμό χιλιομέτρων.

Εργοστασιακή Εγγύηση

Τα αυτοκίνητα καλύπτονται από πλήρη εργοστασιακή εγγύηση, αλλά και οδική βοήθεια! Η συγκεκριμένη παροχή είναι μάλιστα μεταβιβάσιμη σε περίπτωση που ο αγοραστής αποφασίσει να πουλήσει το αυτοκίνητο, αποτελώντας ένα επιπλέον στοιχείο προστιθέμενης αξίας του οχήματος.

Χρηματοδότηση

Ενώ συνήθως η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με χρηματοδότηση συνεπάγεται υψηλό επιτόκιο δανεισμού, εξασφαλίζουμε τραπεζικές συμφωνίες που τα χρηματοδοτούν με τα αντίστοιχα επιτόκια των καινούριων.

Συντήρηση

Κάθε αυτοκίνητο της κατηγορίας έχει συντηρηθεί σύμφωνα με τις εργοστασιακές προδιαγραφές, έχει πλήρες ιστορικό συντήρησης σε επίσημο δίκτυο, ενώ προ της παράδοσης πραγματοποιείται και το ετήσιο service, όπου απαιτείται.

Απόσυρση

Ενώ δεν υπάρχει κρατική ενίσχυση για την απόσυρση παλαιού αυτοκινήτου και την ταυτόχρονη αγορά ενός μεταχειρισμένου, η επιχείρησή μας προσφέρει «όφελος απόσυρσης».
Επιλέγοντας ένα αυτοκίνητο από την γκάμα των μεταχειρισμένων μας κερδίζετε μείωση τιμής και ταυτόχρονα σας απαλλάσσουμε από τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες οριστικής διαγραφής και διάλυσης.
Συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένα από το κράτος διαλυτήρια και έτσι διασφαλίζεται περιβαλλοντική προστασία και νόμιμες διαδικασίες.

Υγιεινή

Σε όλα μας τα αυτοκίνητα έχει πραγματοποιηθεί βιολογικός καθαρισμός. Επιπρόσθετα, γίνεται απολύμανση της καμπίνας πριν την παράδοση του αυτοκινήτου στο νέο του ιδιοκτήτη.

Απολαύστε λοιπόν όλα τα παραπάνω ιδιαίτερα πλεονεκτήματα απόκτησης ενός ελαφρώς μεταχειρισμένου, σχεδόν καινούριου αυτοκινήτου, ενώ ταυτόχρονα επωφεληθείτε την μειωμένη τιμή του.

Για να εξερευνήσετε την γκάμα των ελαφρώς μεταχειρισμένων μας αυτοκινήτων, ακολουθήστε των παρακάτω σύνδεσμο

Αν θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με αυτά, συμπληρώστε την φόρμα.

Charontakis Cars Logo
Αυτοκίνητα Χαροντάκης
Λεωφ. Σούδας 245, Χανιά
Κρήτη - Ελλάδα
Τηλ : +30 2821096026
Email: info@charontakis.gr