ΚΕΝΤΡΙΚΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 
 
 
  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ   CHARONTAKIS OFFICIAL WEBSITE  

 

 

 

Κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο

Δείτε Όλα τα Αυτοκίνητα

 

 

 

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ
ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΕ

Η εταιρία Charontakis Executive Cars είναι η φυσική συνέχεια της Αυτοκίνητα Χαροντάκης που ιδρύθηκε πριν από 30 χρόνια στα Χανιά.
Με ενδιάμεσους σταθμούς τις Χαροντάκης Α.Ε. – Suzuki και Charontakis Cars η εταιρία executive ήρθε να καλύψει το κενό στο κομμάτι των πολυτελών αυτοκινήτων.

Με παρουσία πλέον 4 ετών, στη νεόκτιστη έκθεση στην Παρηγοριά, η Charontakis Executive Cars άλλαξε τα δεδομένα στην απόκτηση με προνομιακούς όρους ενός πολυτελούς αυτοκινήτου.


30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ
ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Το νεότερο τμήμα της αλυσίδας της οικογένειας Χαροντάκη, έχει εστιάσει στα upper class αυτοκίνητα και έχει γίνει λόγω των υπηρεσιών που προσφέρει εμπορικός συνεργάτης των κορυφαίων πολυτελών αυτοκινήτων Porsche (2004) και των  Cadillac, Corvette και Hammer (2006), για το Ν. Χανίων, επίτευγμα μέχρι πρότινος ιδιαίτερα δύσκολο για τα Χανιά.

Φέτος, μπαίνοντας στην 4η δεκαετία της ζωής της οικογενειακής επιχείρησης, η Charontakis Executive Cars φιλοδοξεί να κατακτήσει νέους στόχους πάντα με το όραμα και την αποστολή που έχει η επιχείρηση για 30 ολόκληρα χρόνια.
Να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και άριστες υπηρεσίες στους πελάτες της, φροντίζοντας πάντα, το αυτοκίνητο που επιλέγουν να είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή.
 

 

 

 


 

 

 
 

Αρχική - Δείτε Όλα τα Αυτοκίνητα - Δείτε Όλες τις Κατηγορίες - Επικοινωνία

για Σύγκριση: 0 Οχήματα

 

Copyright Charontakis Cars - Developed by Netpro/PC Arts Group

recommended by Chania Citizen Guide (iChania)